Les parades del mercat de Jaume I es reubicaran a la rambla Nostra Senyora

El mercat compta amb agents cívics que vetllen pel compliment de les mesures de seguretat

El proper dissabte 10 d’octubre, totes les parades de les zones de Jaume I, plaça de l’Oli i part de la Vall del Castell estaran ubicades a la rambla Nostra Senyora, entre la plaça de Llorenç i Barba i la cruïlla amb l’avinguda de Barcelona.

 

Els motius són bàsicament sanitaris però també a causa de l’inici de les obres de reurbanització de la plaça de l’Oli, que no permeten garantir la continuïtat comercial al mercat.

 

El Mercat dels Dissabtes ha sofert molts canvis amb motiu de la pandèmia de la Covid-19, ocupant nous emplaçaments, ampliant la separació entre parades, fent passadissos més espaiosos i reincorporant progressivament totes les parades. Amb el nou canvi, hi haurà parades a tota la rambla Nostra Senyora, creant així un circuit continu des de la rambla Sant Francesc, fet que permet un major control de les mesures de seguretat.

 

Per tant, a partir del proper dissabte 10 d’octubre, i fins que es mantinguin les mesures de seguretat, la disposició del mercat serà la següent:

–          Pl. Vila: alimentació (fruita, verdura, xurreria i fruits secs)

–          Pl. Sant Joan: productors de la terra, xarcuteria, pesca salada i olives

–          C/ Cort: alimentació i floristeries

–          Pl. Constitució: productors de la terra i altres alimentaris

–          Rbla. Sant Francesc: parades habituals de tots els sectors comercials (quotidià no alimentari, alimentació, planter i productors temporals)

–          Font dels Alls: aviram

–          Lateral de la rambla St. Francesc (davant escola Sant Josep): parades grans de fruita i verdura (ubicades habitualment a la plaça de la Vila i Sant Joan)

–          Rambla Nostra Senyora (calçada i tram peatonal): parades no alimentàries ubicades habitualment al C/ de la Cort, plaça de la Constitució, Vall del Castell, plaça de l’Oli i plaça Jaume I.

 

El mercat compta amb agents cívics que vetllen pel compliment de les mesures de seguretat. És molt important, però, que tant visitants com personal de les parades compleixin estricament les mesures obligatòries com l’ús de la mascareta i la distància de seguretat.