Jornades de portes obertes i preinscripció a les llars municipals d’infants de Vilafranca

Les quatre llars municipals d’infants són l'Enxaneta, la Lola Anglada, el Parquet i el Sol Solet

El dies 25, 26, 27 i 28 d’abril hi hauran jornades de portes obertes a les quatre llars municipals d’infants de Vilafranca. Es realitzaran en dos torns, el primer a les 9.30h i el segon a les 11h.

S’informarà de tots els aspectes relacionats amb el funcionament de les llars d’infants, el projecte educatiu, el procés de preinscripció i es podran resoldre tots aquells dubtes i inquietuds amb les directores de les llars d’infants. Les portes obertes es realitzen dins l’horari lectiu dels centres per tal que les famílies puguin veure personalment el funcionament de les llars.

Les llars municipals d’infants són serveis que, a banda de contribuir en la millora de la conciliació familiar i laboral de les famílies, són conscients de la importància que aquesta etapa té en el desenvolupament dels nens i nenes. Per això els quatre centres de l’Ajuntament de Vilafranca prioritzen el valor educatiu del primer cicle d’educació infantil. Treballen a partir d’un projecte pedagògic compartit que potencia les capacitats de l’infant, les seves ganes naturals d’aprendre i de descobrir el seu entorn, afavorint el desenvolupament integral dels nens i les nenes.

Les quatre llars municipals d’infants són l’Enxaneta, la Lola Anglada, el Parquet i el Sol Solet. Tota la informació sobre les llars municipals d’infants es pot trobar al web https://educacio.vilafranca.cat/llars

Període de preinscripció

El període de preinscripció a les llars per al curs 2022-2023 serà del 9 al 20 de maig, ambdós inclosos i la presentació de la sol·licitud serà en format telemàtic a través de la seu electrònica de la web municipal, www.vilafranca.cat. S’activarà el tràmit el dia d’inici de la preinscripció.

Per resoldre qualsevol dubte, des de l’Oficina Municipal d’Educació (OME) s’oferirà orientació i, si cal, l’acompanyament necessari per a formalitzar aquest tràmit. S’hi pot contactar telefònicament trucant el 93 892 07 66, per correu electrònic a l’adreça educacio@vilafranca.org i/o de manera presencial a les oficines de l’edifici de l’Enològica, al c/ Amàlia Soler, 29.

Es poden preinscriure a totes les llars d’infants municipals els nens i les nenes que hagin nascut entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021. A més a més, la llar el Parquet també disposarà de places per a infants nascuts entre l’1 de gener i el 16 de maig de 2022.