Èxit de públic al concert de Camela amb més de 8000 assistents

El concert gratuït de Camela ahir a la població del Vendrell va superar totes les previsions, ja que més de 8.000 assistents van apropar-se a l’aparcament de la zona escolar, a l’Avinguda Camp d’Esports, per veure el grup musical ahir divendres 1 de juliol per commemorar el Dia de l’Orgull al Vendrell.

L’esdeveniment musical, tot i que tenia un accés lliure i gratuït, s’hi va habilitar una zona perquè les persones més grans i les persones amb mobilitat reduïda el puguin gaudir amb més facilitats.

Després del concert de Camela, l’aparcament de la zona escolar va acollir l’actuació de DJ Morci.

El regidor de Polítiques de Gènere, Igualtat i Drets LGTBIQ, Christian Soriano, ha destacat que “amb aquest esdeveniment volem transmetre els valors de llibertat, igualtat, diversitat i pluralitat que el moviment LGTBI encarna”.

Des de l’Ajuntament del Vendrell comparteixen per Twitter: “El concert de Camela sobrepassa totes les previsions i aconsegueix fer de la celebració de l’Orgull LGTB+ al Vendrell un gran èxit”. El cantant Dionisio “Dioni” Martín Lobato va portar una vestimenta amb una gran bandera LGTBI+ com a samarreta.