Els Reis d’Orient arribaran a Vilafranca amb una nova estrella i nous personatges

Els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial, ja han iniciat el llarg viatge des de l’Orient més llunyà fins a Vilafranca on faran arribada el proper dimecres 5 de gener.

La comitiva reial es concentrarà  a l’Auditori Municipal per tal de descansar de les jornades de viatge,  i amb les carrosses que l’Ajuntament de Vilafranca posarà  al seva disposició, sortiran a les 18h per fer un recorregut pels carrers de Vilafranca i saludar les famílies vilafranquines. La  cavalcada presentarà algunes sorpreses, com una nova estrella i la incorporació de personatges.

El recorregut de la Cavalcada serà el següent: av. Catalunya, c. Eugeni d’Ors, c. Pere el Gran, c. Noi Moliner, av. Tarragona, Rbla. Nostra Senyora, c. Sant Joan, pl. Sant Joan i pl. Vila.

Aproximadament a les 19.30h els Reis i el Patge Reial Raimon faran entrada a la plaça on seran rebuts a l’entrada de l’Ajuntament per l’alcalde Pere Regull i el regidor de Cultura, Ricard Rafecas. Després que l’alcalde els hagi donat la benvinguda i els hi hagi lliurat les claus de la ciutat, Melcior, Gaspar i Baltasar s’adreçaran al públic. En acabar, la comitiva continuarà el seu recorregut pels c. Cort, General Prim, Hermenegild Clascar i pl. Era Enrajolada per, seguidament,  preparar-se per a una llarga nit de visites a totes les llars de Vilafranca per deixar els regals que tenen preparats i que els infants hauran demanat a les seves cartes.

Mesures de seguretat

Enguany per motius de seguretat no es distribuiran caramels en el decurs de la cavalcada. Així mateix es demana al públic assistent que s’eviti generar aglomeracions i que es distribueixi al llarg de tot el recorregut. Justament s’ha escollit un itinerari amb carrers i avingudes amples per afavorir la seguretat. Es recorda l’obligatorietat de portar mascareta en tot moment i especialment quan no es pugui mantenir la distància de seguretat d’1.5 metres.

A hores d’ara la previsió pel que fa a la cavalcada és aquesta. No obstant això, pot variar en cas que les autoritats sanitàries dictin noves mesures per contenir el contagi de la COVID-19.