El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal reprogramen alguns dels espectacles

Aquesta temporada, per tal d’adaptar-se a la situació de la crisi sanitària, tota la venda dels espectacles es va posant a la venda per trams

El Teatre Cal Bolet i l’Auditori Municipal de Vilafranca ha pogut reprogramar alguns dels espectacles afectats per les nrestriccions amb motiu de la COVID-19:

  • Mixed Bill de la companyia Ballet de Barcelona. NOVA DATA: 2/05/2021,a les 19h, al Teatre Cal Bolet.
  • El circ dels impossiblesdel Mag Stigman. NOVA DATA 20/12/2020.a les 12.00h, al Teatre Cal Bolet. Organitzat per La Xarxa de Vilafranca.
  • Jornamb Ricard Parera, Jordi Cabestany, Marcel·lí Bayer i Carlos Martorell. PENDENT DE CONFIRMACIÓ DE LA NOVA DATA.
    .Mili KK sota la direcció de Marc Angelet. CANCEL·LAT

PROCEDIMENT DE DEVOLUCIÓ:

A causa de la situació de la COVID-19 i que algun espectacle ha estat cancel·lat i algun reprogramat per a la temporada vinent, el Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca iniciaran les devolucions que s’indiquen:

  • Retorn de TOTES les entrades dels espectacles “Mixed Bill”, “Mili KK”
  • Només retorn de les entrades de l’espectacle familiar “El circ dels impossibles” a les persones que ho sol·licitin

(L’espectacle Jorn s’esperarà tenir la nova data per decidir si es procedeix a fer retorn de la totalitat de les entrades o només a les persones que ho sol·liticin).

 

ENTRADES ADQUIRIDES PER INTERNET:

-No es necessari fer res. La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament, sense necessitat de petició de devolució.

 

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN METÀL·LIC:

-Si el pagament es va fer en metàl·lic, caldrà presentar les entrades i es farà el retorn en metàl·lic.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN TARGETA:

-Si el pagament es va fer amb targeta de crèdit, no cal fer res ja que la devolució es farà de manera automàtica a la mateixa targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.

*** Només les persones que van adquirir entrades per a l’espectacle familiar El circ dels impossibles i no puguin assistir a la nova data [20/12/20] han de fer un correu electrònic indicant:

  •       Referència El circ del impossibles
  •       Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
  •       Indicar la fila/es i seient/es

La data màxima per sol·licitar el retorn d’ El circ dels impossibles serà el dia 27 de novembre per tal de poder-les tornar a posar a la venda i se’n puguin beneficiar altres persones.

 

Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no es pot informar del dia que s’iniciaran els retorns però es treballarà per fer-ho el més aviat possible.

 

Les entrades de les persones que no han sol·licitat devolució de l’espectacle El circ dels impossibles seran valides per a la nova data del dia 20 de desembre a les 12.00h al Teatre Cal Bolet.

 

Les entrades de l’espectacle Mixed Bill no seran vàlides per a la data reprogramada. I les persones interessades les hauran de comprar novament el dia que es posin a la venda.

 

*Aquesta temporada, per tal d’adaptar-se a la situació de la crisi sanitària, tota la venda dels espectacles es va posant a la venda per trams. Concretament, un mes abans del dia de l’espectacle si les circumstàncies ho permeten.