El Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca reobren portes amb Ovidi 25 i Un dia qualsevol

Les persones que pel confinament municipal no puguin assistir a les dues representacions poden sol·licitar retorn de l’import

Després de l’aturada escènica de les darreres setmanes, es reobren les portes del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca amb dos espectacles que es van haver d’ajornar la temporada passada i, finalment, arriben a Vilafranca aquest cap de setmana.

El proper divendres 27 de març, a les 20h, a l’Auditori de Vilafranca trepitjaran l’escenari Borja Penalba, Mireia Vives, David Fernàndez i David Caño amb l’espectacle Ovidi 25. Un concert que coincideix amb el 25è aniversari de quan Ovidi Montllor “va marxar de vacances” i que forma part del Festival Barnasants.

Diumenge 29 de novembre, a les 19h, al Teatre Cal Bolet serà el torn teatral amb l’obra Un dia qualsevol d’Oriol Tarrasón amb la companyia Les Antonietes interpretada per Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet PlaUna comèdia agredolça sobre la tercera edat que parla de temes com l’eutanàsia, el sexe, l’autonomia i la solitud. Com diu un dels personatges: “la vida és massa curta per viure només cent anys”.

Entrades:

De manera anticipada per Internet a: https://espectacles.vilafranca.cat/ i a les taquilles del Teatre Cal Bolet cada dijous, no festiu, de 6 a 8 de la tarda.

Les entrades que quedin disponibles es vendran a les taquilles a partir d’una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Retorn d’entrades a les persones de fora de Vilafranca

Les persones de fora de Vilafranca poden sol·licitar la devolució de l’import de les entrades abans del dia 27 de novembre a espectacles@vilafranca.cat indicant:

 •       Nom de l’espectacle
 •       Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
 •       Indicar la fila/es i seient/es de cada espectacle a retornar

Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no es pot informar del dia que s’iniciaran els retorns però es treballarà per fer-ho al més aviat possible.

Es pot consultar tot el procediment de retorn d’entrades a https://espectacles.vilafranca.cat/noticies/

Disposició de la sala

L’aforament de la sala és del 50% amb butaques bloquejades a la dreta i a l’esquerra de cada seient ocupat.

No està permès canviar de butaca assignada. Davant de qualsevol dubte, es pot consultar al personal de sala.

*ATENCIÓ!
-Ambós espectacles ha quedat reprogramats aquest cap de setmana, ja que es va haver de suspendre d’acord amb les mesures preses per pal·liar els efectes del Coronavirus.

-Les entrades adquirides la temporada passada no seran vàlides per aquesta nova data.

 

Mesures COVID:

Es demana que se segueixin les recomanacions:

 • Arribar 30 minuts abans per poder facilitar l’accés esglaonat.
 • Mascareta obligatòria.
 • Gel hidroalcohòlic a disposició.
 • Mantenir la distància de seguretat
 • Seure a la butaca assignada
 • Seguir les instruccions del personal
 • Si teniu símptomes compatibles amb la Covid, quedeu-se a casa. Segur que tindrem ocasió de retrobar-nos al #TeatreCalBolet i l’#AuditoriVilafranca ben aviat!
 • Guardeu l’entrada en el desplaçament que realitzeu cap a casa com a comprovant de la vostra assistència a l’espectacle.

Els nostres equipaments són espais segurs!

ESPECTACLES AMB ENTRADES A LA VENDA

Aquesta temporada la venda anticipada es fa per trams i concretament els espectacles es posen a la venda un mes abans de la seva representació o concert.

Actualment hi ha disponibles per Internet  i a les taquilles del Teatre Cal Bolet, els dijous no festius de 18 a 20h, els espectacles següents:

Ovidi 25 amb Borja Penalba, Mireia Vives, David Fernàndez i David Caño

Un dia qualsevol d’Oriol Tarrasón / Les Antonietes

Sopar amb batalla de Jordi Casanovas

Ramon Mirabet amb Begin Again

Rodrigo Cuevas amb Trópico de Covadonda

El circ dels impossibles del Mag Stigman amb una doble sessió, a les 12h. NOVETAT! també a les 18h.

-ATENCIÓ! el proper 27 de novembre estarà disponible l’espectacle de dansa familiar .

El mateix dia de l’espectacle, a partir d’una hora abans de la representació es posaran a la venda les entrades que hagin quedat disponibles.


NOVES DATES DELS ESPECTACLES AJORNATS

 

Ja hi ha noves dates dels espectacles ajornats durant aquestes últimes restriccions:


Mixed Bill ·
 NOVA DATA: 2/05/2021, a les 19h, al Teatre Cal Bolet.

 • El circ dels impossibles· NOVA DATA 20/12/2020a les 12.00h i a les 18h (nova sessió) al Teatre Cal Bolet. Organitzat per La Xarxa de Vilafranca.

.Mili KK · CANCEL·LAT

 

 • Ens quedava pendent la confirmació deJornque finalment es farà · NOVA DATA 11/06/2021 a les 20h a l’Auditori Municipal de Vilafranca.

PROCEDIMENT DE DEVOLUCIÓ DELS ESPECTACLES AJORNATS:

A causa de la situació de la COVID-19 i que algun espectacle ha estat cancel·lat i alguns reprogramats per a la temporada vinent, des del Teatre Cal Bolet i l’Auditori de Vilafranca s’iniciaran les devolucions que s’indiquen:

 • Retorn de TOTES les entrades dels espectacles “Mixed Bill”, “Mili KK” i “Jorn”

 • Només retorn de les entrades de l’espectacle familiar “El circ dels impossibles” a les persones que ho sol·licitin

 

ENTRADES ADQUIRIDES PER INTERNET:

-No es necessari fer res. La devolució es farà de forma automàtica a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament, sense necessitat de petició de devolució.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN METÀL·LIC:

-Si el pagament es va fer en metàl·lic, caldrà presentar les entrades i es farà el retorn en metàl·lic.

ENTRADES ADQUIRIDES A TAQUILLA I PAGADES EN TARGETA

-Si el pagament es va fer amb targeta de crèdit, no cal fer res ja que la devolució es farà de manera automàtica a la mateixa targeta de crèdit utilitzada en el moment del pagament.

***Només les persones que van adquirir entrades per a l’espectacle familiar El circ dels impossibles i no puguin assistir a la nova data [20/12/20] han de fer un correu electrònic indicant:

 •       Referència El circ del impossibles
 •       Nom i cognoms de la persona que va fer la compra
 •       Indicar la fila/es i seient/es

La data màxima per sol·licitar el retorn d’ El circ dels impossibles serà el dia 27 de novembre per tal de poder-les tornar a posar a la venda i se’n puguin beneficiar altres persones.

Les gestions de les devolucions s’allargaran uns dies i de moment no podem informar del dia que iniciarem els retorns però treballarem per fer-ho el més aviat possible.

Les entrades, de les persones que no han sol·licitat devolució, de l’espectacle El circ dels impossibles seran valides per a la nova data del dia 20 de desembre, a les 12h, al Teatre Cal Bolet.

Les entrades dels espectacles “Mixed Bill” i “Jorn” no seran vàlides per a la data reprogramada. I les persones interessades les hauran de comprar novament el dia que es posin a la venda.

Aquesta temporada, per tal d’adaptar-se a la situació de la crisi sanitària, tota la venda dels espectacles es va posant a la venda per trams. Concretament, un mes abans del dia de l’espectacle si les circumstàncies ho permeten.