El públic familiar gaudirà del Pot Petit i Xiula a Fires i Festes de Sant Sadurní

Estrenaran repertori dimarts 7 i divendres 10 de setembre

05 de març de 2021- Retrats al Pot Petit. Fotografies de Toni Vilches Fotografia. www.tonivilches.com

Després que fa uns dies s’anunciés la data del concert del grup osonenc Oques Grasses, que serà un dels grans reclams del cartell de les properes Fires i Festes de Sant Sadurní, la regidoria de Cultura ha confirmat també aquesta setmana El Pot Petit i Xiula, dues de les principals propostes adreçades al públic infantil i familiar.

El dimarts 7 de setembre Xiula es presentarà amb el seu espectacle «BigChicken», en què a més dels seus hits més coneguts estrena les cançons del seu darrers disc, Descontrol Mparental.

I el divendres 10 de setembre El Pot Petit torna a Sant Sadurní un any després de la seva exitosa estrena a la capital del cava amb motiu de les Fires 2020, per estrenar el nou repertori de la seva gira «Vull cantar i vull ballar» que enceta aquesta primavera.

Des de l’Ajuntament es confia que la situació general al setembre permetrà esprémer les dimensions del recinte especial que s’instal·larà a l’esplanada del CAP, per tal de poder donar resposta al màxim de públic que vulgui assistir-hi.

L’espai de Fires que es dissenyarà per l’ocasió serà molt similar al de l’any passat, amb control d’accessos i un gran escenari, però amb un major aforament que al setembre de 2020, ja que les mesures i restriccions COVID-19 van limitar la capacitat del recinte a 500 localitats. Des de la regidoria de Cultura es preveu que l’aforament pugui doblar-se o fins i tot triplicar-se si la situació sanitària continua amb aquesta evolució positiva. I adoptant, en qualsevol cas, totes les mesures higièniques i de traçabilitat de tots els espectadors que assisteixin als actes previstos.

Es recorda que tots els espectacles i concerts requeriran d’entrada per accedir-hi, de pagament, i, en el cas de les activitats de cultura popular o institucional, d’una invitació. D’aquí a unes setmanes es facilitarà més informació sobre les dates i el sistema que s’establirà per a la venda d’entrades i abonaments.

Properament s’habilitarà el web www.santsadurni.cat/firesifestes2021 on s’hi podrà trobar tota la informació i novetats del principal esdeveniment cultural i festiu de Sant Sadurní.