Detenen un home per deu robatoris amb força a l’interior de domicilis de l’Anoia

L'arrestat consumia begudes i menjar i sostreia objectes com ordinador o televisors

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’1 de gener un home de 37 anys i veí d’Igualada com a presumpte autor de deu robatoris amb força a l’interior de domicilis de l’Anoia. La investigació es va iniciar a mitjans de desembre després que els Mossos tinguessin constància que s’estaven produint robatoris amb força a diversos habitatges de Masquefa.
Els agents van concloure que tots els robatoris els feia la mateixa persona. Concretament, segons fonts policials, es relaciona al detingut amb la presumpta autoria de deu robatoris amb força, comesos entre els dies 3 i 14 de desembre, a l’interior de 9 domicilis de Masquefa i 1 d’Igualada.
Fruit de les diverses indagacions, els investigadors van esbrinar que, en gairebé tots els fets, el lladre feia servir un mateix ‘modus operandi’. Normalment, seleccionava cases de segona residència on escalava les façanes, murs o parets fins accedir a una finestra per forçar-la i així entrar a l’interior dels domicilis. L’autor consumia begudes i menjar i sostreia objectes com ordinadors, televisors o una videoconsola.

La investigació va concloure l’1 de gener amb la identificació i detenció a Igualada de l’autor dels fets. El detingut va passar el 2 de gener a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada el qual va decretar l’ingrés a presó.