Cunit començarà el curs amb 7 grups de P3 entre les tres escoles del municipi

La regidora d'Educació, Yolanda Sánchez, manifesta que "estem a les portes d’un nou curs escolar que es presenta amb un destacat creixement poblacional"

S’ha reunit a Cunit, la Taula Mixta d’Educació, que com és habitual, tracta assumptes rellevants en aquesta matèria de forma regular durant tot el curs escolar.

En aquesta sessió, es va posar damunt la taula la totalitat de grups que començaran el curs vinent. Concretament, començaran 7 grups de p3 entre les tres escoles i a l’Institut començaran 5 grups de l’ ESO. A banda, a l’Ins també s’hi contemplen tots els Graus mig i el Batxillerat.

Yolanda Sánchez, regidora d’ Educació, ha manifestat que “estem a les portes d’un nou curs escolar que es presenta amb un destacat creixement poblacional, i per tant, hem de tenir clares les necessitats de les famílies de Cunit”.

Durant la reunió es van tractar assumptes com el manteniment dels centres educatius, especialment la problemàtica de les goteres de l’Institut Ernest Lluch i Martin i la inversió de 400.000 euros que el departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, i gràcies a fons europeus, destinarà a l’escola Solcunit.

A banda, tal com remarca l’alcalde Jaume Casañas, “vàrem posar l’accent en el nostre CFA Dolors Paul, reconegut com a referent provincial en formació d’adults, un servei municipal que ofereix una oferta formativa amb garanties. En aquesta mateixa línia, ens vàrem posar a disposició del departament d’Ensenyament, per a ser també punt de referència educativa pel que fa als Graus obligatoris, amb l’oferiment de terrenys municipals per a la construcció d’un centre que acolli aquesta branca educativa”.