Una publicació acosta la pràctica esportiva a tota la ciutadania de Calafell

La Guia de l’Esport inclou tota la informació sobre instal·lacions, clubs, activitats i esdeveniments

L’Ajuntament de Calafell ha editat la Guia de l’Esport, una publicació que té l’objectiu d’acostar la pràctica esportiva a tota la ciutadania del municipi. S’hi pot trobar tota la informació sobre les instal·lacions i equipaments esportius municipals, i sobre els clubs i entitats esportives.

També s’hi destaquen les activitats esportives que es desenvolupen al llarg de l’any al municipi. S’incorporen les novetats que hi haurà enguany en el terreny dels grans esdeveniments esportius.

S’han publicat 4.000 exemplars impresos, que podran trobar-se a la regidoria d’Esports i les principals dependències municipals. La Guia de l’Esport també pot trobar-se en format digital.

El regidor d’Esports, Artur Peña, explica: “Qualsevol persona o família que estigui interessada a fer esport trobarà en aquesta guia la informació més completa. Sigui quin sigui l’esport que més li agradi, o sigui quina sigui la seva edat”.

Peña afegeix: “Aquesta eina facilita tothom trobar la informació que necessita per conèixer quines modalitats esportives es practiquen al municipi, on i de la mà de qui, i també les formes de contacte amb les entitats”.