Estopa obre el 18 de juny la primera edició del Calafell Beach Festival

Els intèrprets més destacats de la música espanyola actual passaran pel certamen, que oferirà sis nits de concerts

La promotora catalana Line Up Music, amb el suport de l’Ajuntament de Calafell, organitza la primera edició del Calafell Beach Festival, que arrenca el pròxim 18 de juny amb el concert d’Estopa. El duo format per David i Jose Muñoz torna als escenaris després d’una aturada de més d’un any provocada per la pandèmia per seguir celebrant el seu 20+1 aniversari, tot repassant els grans èxits d’una de les discografies més prolífiques de les últimes dues dècades, que els ha convertit en grans referents del pop espanyol, amb més de 5 milions de discos venuts arreu del món.

La seva darrera actuació va tenir lloc al Regne Unit, a la sala londinenca The Roundhouse, davant 3.300 espectadors, el 14 de febrer de 2020. A Espanya havien tancat la seva gira de presentació del seu 20è aniversari al Coliseo de la Corunya, el 28 de desembre de 2019. La pandèmia els ha mantingut allunyats dels escenaris durant tot aquest temps. Ara trencaran aquesta sequera d’actuacions el pròxim divendres 18 de juny en el marc del nou Calafell Beach Festival, una destinació turística de la Costa Daurada que està també molt lligada a la vida dels germans Muñoz.

Estopa obre el cartell d’aquesta primera edició del Calafell Beach Festival, que és la primera gran cita musical de l’estiu a Catalunya, i una de les més destacades que tindran lloc enguany a la Costa Daruada. El festival comptarà també amb les actuacions d’altres noms rellevants del panorama musical, com Antonio Orozco (19 de juny), Rozalén (20 de juny), Lola Índigo (24 de juny), Miki Núñez (25 de juny) i Bad Gyal (26 de juny). Els concerts tindran lloc al recinte que s’està aixecant des de fa dies a l’exterior del Pavelló Joan Ortoll.