El comerç de Calafell llença una campanya de descomptes aquest cap de setmana

La iniciativa vol donar sortida als productes de temporada que no s’han pogut comercialitzar durant les darreres setmanes

Imatge del carrer Vilamar durant una campanya comercial. CEDIDA
El Vendrell en transformació – Ajuntament del Vendrell

El comerç de proximitat de Calafell llança aquest cap de setmana una campanya de descomptes de primavera. Els establiments participants oferiran descomptes, que poden arribar a ser del 50%, per donar sortida als productes de temporada de la primavera, que no s’han pogut comercialitzar durant les darreres setmanes, a causa de la situació general.

Aquesta promoció anirà acompanyada d’una intensa campanya informativa i publicitària a les xarxes socials i als mitjans dee comunicació municipal. De fet, és de les primeres accions de suport al comerç local que l’Ajuntament activa, després de les realitzades per ajudar les iniciatives de molts establiments com a resposta de xoc a la Covid-19.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra, “el leit-motiv d’aquesta campanya de descomptes de primavera, i de totes les que farem a partir d’ara, serà sempre positiu i optimista”. L’objectiu és que “els consumidors tornin a comprar amb normalitat i naturalitat als establiments del nostre municipi”, explica la regidora.

En breu s’anunciaran noves campanyes comercials i mesures de suport al comerç de proximitat.