Calafell recupera la trobada Tuning després d’haver-la de cancel·lar l’any passat

Gran espectacle d’automoció tot el cap de setmana al pàrquing del mercat municipal

El pàrquing del mercat de Calafell acollirà, els propers 12 i 13 de juny, la 19a concentració Tuning del Grup VAG. Per als que encara no la coneguin és una concentració exclusiva per a cotxes del Grup VAG (Seat, Audi, Volkswagen i Skoda). Amb aquesta convocatòria es recupera una activitat que l’any passat va haver-se de cancel·lar a causa de la pandèmia.

Tot i aquesta interrupció, continua sent la concentració de cotxes personalitzats més longeva d’Espanya. Es tracta d’un gran espectacle per als aficionats als automòbils i per al públic en general. Els organitzadors són de Calafell i des del primer any el certamen compta amb el suport municipal.

Aquesta és una concentració en què tenen cabuda tots els estils: import, alemany, anglès, belga, espanyol, francès o freestyle. Hi haurà premis en diverses categories: Top 20, Top 10 Pro, Top 10 VAG Special, Top 10 SPI, Top 10 Qualitat, Top German, Top OEM+, Top Stance, millor pintura, millor aerografia, Top motor, millor presentació, millor presentació del motor, pneumàtic més ample, club més nombrós…

El preu de l’entrada per al públic serà de 2,50 euros (pels visitants que no exposin) i rebran una polsera amb la qual podran entrar i sortir tantes vegades com vulguin els dos dies i gaudiran de tres descomptes en locals de Calafell. L’horari serà dissabte de 10 a 21 hores i diumenge de 10 a 18 hores.