Calafell celebrarà aquest cap de setmana la 35a edició del Mercat d’Estocs

El certamen comercial es desenvoluparà amb les màximes mesures de seguretat per a prevenir contagis

Imatge del carrer Vilamar de Calafell durant una campanya comercial. CEDIDA

El comerç de Calafell celebra aquest cap de setmana, 4 i 5 de setembre, la 35a edició del veterà Mercat d’Estocs. Dins de l’horari comercial, els establiments dels principals eixos comercials del municipi oferiran descomptes i grans oportunitats, en una iniciativa impulsada per l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament i les associacions de comerciants Fòrum Calafell, Calafell Poble i Segur Platja.

Com les dues últimes, és una edició molt especial en estar marcada per la pandèmia de la Covid-19. Per això, es desenvoluparà amb les màximes mesures de seguretat per a prevenir contagis. Algunes ja són d’aplicació general en tots els àmbits.

  • És obligatori l’ús de la mascareta, tant a l’interior com a l’exterior dels comerços, així com mantenir les distàncies de seguretat, d’acord amb les disposicions ja en vigor de les autoritats sanitàries.
  • Cada parada col·locarà en lloc visible la relació dels procediments d’higiene, amb la recomanació de cooperar en el seu compliment.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a disposició dels clients.
  • Els comerciants hauran de garantir que no hi hagi contacte del consumidor amb els productes exposats.
  • S’hauran de prioritzar les formes de pagament i recepció del producte sense contacte.

Calafell celebra dos cops l’any el Mercat d’Estocs: un al final de la temporada d’hivern i l’altre, al final de la d’estiu. És una oportunitat per als comerciants per liquidar els estocs de la temporada que acaba. També ho és per als compradors, que poden adquirir productes de qualitat a molt bon preu. Els establiments participants estaran identificats amb un rètol i trauran al carrer els seus taulells.