A presó dos homes per agredir i robar al propietari d’un taller mecànic de Calafell

Els Mossos els van detenir poques hores després dels fets, quan van anar a recollir el seu cotxe reparat a l'establiment

Dos veïns del Vendrell, de 26 i 30 anys, han ingressat a presó per ordre judicial com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació contra el propietari d’un taller mecànic de Calafell. Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra van detenir-los el passat dissabte. Aquell mateix dia, els detinguts van portar el seu vehicle a l’establiment de la víctima per realitzar una reparació. Després d’acabar la feina, l’home els va trucar perquè el passessin a recollir i, al comprovar que no responien la trucada, va abaixar la persiana metàl·lica del taller sense arribar a tancar-la. Els arrestats van passar a recollir el cotxe i quan els va lliurar claus, un d’ells el va colpejar a la cara fins fer-lo caure al terra.

Quan l’home va intentar aixecar-se, l’altre individu va fer-li la traveta perquè tornés a caure. Durant l’agressió, van robar-li de la butxaca més de 3.000 euros en efectiu de la recaptació de la setmana del taller que anava a ingressar al banc. Quan uns minuts més tard es va aturar davant del taller una furgoneta d’un amic de la víctima, els agressors van aprofitar per fugir amb el cotxe.

La víctima va desplaçar-se a l’hospital després de l’agressió per tal de ser atesa i, segons el comunicat policial, es va mostrar especialment afectada per la violència de l’assalt. Els dos presumptes autors dels fets van ser detinguts el mateix dia de l’agressió i, després de comparèixer aquest dilluns, han ingressat a la presó aquest dilluns per ordre del jutge de guàrdia del Vendrell.