L’Ajuntament de Cunit posa en marxa un Espai de Jocs de Taula al CC Cal Cego

Amb aquest nou espai es dóna resposta a la demanda, que un grup de veïns li van fer al regidor Xavier Salvadó, de tenir un lloc on relacionar-se i on portar a terme diferents iniciatives lúdiques i enriquidores per a la comunitat. Tindrà lloc els divendres i dissabtes, de 18 a 21h, fins al mes de desembre.

El Centre Cívic Cal Cego obrirà un nou espai el proper 5 de maig adreçat a les persones usuàries d’aquest equipament i destinat a realitzar Jocs de Taula, després que un grup de veïns es reunissin amb el regidor Xavier Salvadó.

L’objectiu és compartir l’experiència de jugar amb els amics i veïns de la comunitat, per això s’ha creat un espai de relació, un lloc de trobada i on neixin iniciatives participatives i enriquidores per a tots.

Les activitats que es desenvoluparan a l’espai de jocs de taula, tindran una finalitat cultural, cívica i social que es considera d’interès públic i no tindran afany de lucre. Els jocs més coneguts de taula són el parxís, el dòmino, les dames, els escacs, els jocs de cartes, el tres el ratlla…

Altres exemples són les sopes de lletres, els auto- definits, laberints, buscar les diferències … tots aquests jocs milloren la lògica, la planificació i el pensament actiu.