Un vermut popular, un showcooking i un sopar, activitats destacades de les jornades gastronòmiques de peix i marisc de Vilanova

13 de maig de 2020 a les 14:12h

El Port pesquer acollirà dissabte la primera edició de les jornades gastronòmiques de peix i marisc de Vilanova i la Geltrú. Un vermut popular, un showcooking amb la participació del xef Oriol Castro, i un sopar, són les activitats destacades d'aquesta iniciativa.

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, serà present en el sopar, cuinat en viu per pescadors i mariners locals. La jornada començarà amb el vermut popular, a partir de les 12 h al Port, amb la col·laboració de Temps de Vi, Patates Piqué i la vermuteria Canalla.

A partir de les 20 h el xef Oriol Castro, recentment reconegut amb dues estrelles Michelin, oferirà un "showcooking" en directe dins del recinte de la subhasta del peix, a la a Llotja.El sopar gastronòmic, a partir de les 20.30 h estarà format per un menú degustació amb 5 plats de la cuina marinera local:

• Gamba, llagostí i escamarlà de Vilanova sobre llit de sal Maldón.• Degustació de tastets de Sushi de tonyina vermella de Vilanova• Cassoleta tradicional de sípia a la bruta• Sardines de Vilanova a la brasa• Tastet de pota de pop de Vilanova a la planxa amb un toc d'oli d'oliva D.O Siurana

El preu del tiquet per aquest sopar és de 25 € per persona (beguda a part) i es pot comprar anticipadament a www.llotjavilanova.com.

El sopar es complementarà amb les propostes vitivinícoles de Temps de Vi, la música de la banda "Somorrostro", una barra amb gintònics davant del mar amb la música de DJ.