Visites comentades a les exposicions de la Capella de Sant Joan i de la Sala dels Trinitaris

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquests propers divendres i dissabte, 6 i 7 d’octubre, hi haurà visites comentades a les exposicions instal·lades a la Capella de Sant Joan i a la Sala dels Trinitaris.

Nina Murashkina i Xavier Escala, els artistes de l’exposició Somniadors, oferiran una visita comentada i dialogada de la mostra que es pot visitar a la Capella de Sant Joan aquest divendres 6 d’octubre, a les 19h. Recordem que aquesta exposició es podrà visitar a la Capella de Sant Joan fins al diumenge 29 d’octubre.

Per la seva banda, el servei de mediació artística de l’Ajuntament de Vilafranca ha programat per dissabte 7 d’octubre, a les 19h, una visita dinamitzada a l’exposició Abcedari Solidari. Homenatge a Miquel Martí i Pol, la mostra que es pot veure a la Sala dels Trinitaris fins al diumenge 22 d’octubre .

Miratge

Ambdues activitats tenen com a propòsit apropar al públic al contingut de les obres exposades i facilitar i acompanyar el diàleg amb l’art contemporani i la creació, donar confiança i autonomia davant l’obra d’art, i facilitar i sensibilitzar a la ciutadania sobre el valor i la importància de la cultura i les arts.

Són propostes col·laboratives i participatives i estan adreçades a tot tipus de públic. Les dues visites són gratuïtes i no requereixen d’inscripció prèvia.