Vilafranca del Penedès presenta la nova temporada de Cal Bolet i l’Auditori

També se sortejaran entrades per a alguns espectacles entre les persones assistents a l’acte de presentació

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès presenta els espectacles professionals per adults i famílies de Cal Bolet i l’Auditori per a la temporada de febrer a juny de 2023. La gala de presentació de la nova temporada tindrà lloc el pròxim 18 de gener a les 19.30h, al Teatre Cal Bolet.

L’acte comptarà amb la presència d’alguns dels artistes que formen part de la programació de la nova temporada, entre ells, la cantautora Anna Roig que interpretarà un dels temes del seu nou disc, Aportar bellesa al mónClara Cols Biel Duran de la Sala Flyhard que posaran en escena La pell fina o bé, l’actuació de la Camerata Penedès, entre d’altres sorpreses.

La periodista Laia Paretas serà l’encarregada de conduir la gala, concebuda en format d’espectacle amb actuacions i entrevistes en directe. També se sortejaran entrades per a alguns espectacles entre les persones assistents a l’acte de presentació.

Les entrades per a la gala de presentació de la temporada d’espectacles a Cal Bolet i l’Auditori es poden aconseguir, de forma gratuïta, en aquest enllaç.