Vilafranca lliura el premi del concurs de calendaris del 8M

Al concurs s’hi van presentar 37 dissenys de calendari del qual en va sortir guanyadora la vilafranquina Ona Solà

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ahir a la tarda a l’Espai Jove La Nau es va lliurar el premi del concurs de calendaris de 8M-Dia Internacional de les Dones que va de març de 2023 a març de 2024. L’acte va comptar amb la presència de la regidora d’Igualtat, Montse Arroyo, i del regidor de Joventut, Miquel Medialdea.

Abans del lliurament del premi, Arroyo va explicar que activitats com aquest concurs de calendaris, amb la seva exposició posterior i el lliurament de premis serveixen per “fer xarxa i sensibilitzar vers la igualtat real de les dones. Tenim molt de camí per recórrer i no hem de defallir. Des del Servei d’Igualtat treballem per una igualtat real i efectiva”.

Al concurs s’hi van presentar 37 dissenys de calendari del qual en va sortir guanyadora la vilafranquina Ona Solà. També van rebre un reconeixement els dissenys d’Eva Garcés i d’Alba Moreno. El jurat va destacar de la proposta guanyadora la creativitat i l’originalitat, el poder de comunicació i el fet de fugir d’estereotips.

El regidor Miquel Medialdea, per la seva banda, va comentar que els dissenys estarien exposats a La Nau les properes setmanes i va presentar el grup musical Sanru i Carol, que va cloure l’acte amb un petit concert, com “una mostra del jove talent emergent al qual donem suport des de la Nau”.