“Vilafranca és molt gran”, el nou espot de la ciutat

Avatar photo

Es vol crear un sentiment d’estima vers la ciutat

L’Ajuntament de Vilafranca va presentar ahir a la tarda el nou espot de ciutat titulat “Vilafranca és molt gran”. La presentació es va dur a terme a l’auditori del Vinseum amb la participació de la regidora de Relacions Internacionals, Xell Montserrat, de la regidora de Turisme, M. Dolors Rius i de l’alcalde Pere Regull.

Xell Montserrat recordava que l’espot neix del pla de projecció exterior de Vilafranca, “un pla que té com a objectiu mostrar els tres eixos vertebradors de la nostra ciutat: el món del vi, l’ecosostenibilitat i la cultura i el patrimoni, tres eixos pels quals ens agrada explicar Vilafranca al món”. La regidora va agrair la col·laboració de moltes persones que amb la seva ajuda han fet possible aquest vídeo, protagonista i figurants  així com tothom que ha obert les portes de casa seva per entrar a gravar i també a PTV.  Finalment, va afirmar que el vídeo és “una finestra a Vilafranca, que ens permet estar orgullosos i explicar a tothom com som, com s’hi viu i quines oportunitats ofereix a totes i cadascuna de les persones que en formen part”.

 

Per la seva banda, la regidora de Turisme, M. Dolors Rius, assenyalava que, des del punt de vista turístic, aquest espot és un producte complementari als vídeos de ciutat que ja existien. “Fins ara havíem volgut explicar com és Vilafranca a través dels ulls (amb imatges de la Festa Major, del món de la vinya i el vi, dels castells,…). Ara volem explicar-ho des del cor, crear un sentiment d’estima cap a Vilafranca, que la gent de fora tinguin ganes d’acostar-se i veure, de ben a prop, que som una gran ciutat, que no una ciutat gran, que es pot visitar sempre i no només coincidint amb els grans esdeveniments turístics com poden ser la Festa Major o el ViJazz”, ha afirmat.

Per cloure, l’alcalde Pere Regull remarcava l’emoció que provoca veure aquest espot. “Avui dia costa trobar coses que t’emocionin i aquest vídeo emociona, perquè veus imatges boniques i sovint els que hi vivim no ho valorem prou. En un moment actual en què tothom viu de pressa, dominat per les xarxes socials, sovint plenes de gent tòxica i que tot ho troba malament, és important valorar allò del qual ens podem sentir orgullosos: el món de la vinya i el vi, la cultura i el patrimoni i un entorn saludable. De vegades costa valorar el que tenim. Aquest vídeo ens fa pensar, ens fa adonar-nos de la sort que tenim de poder viure en una gran ciutat com és Vilafranca. És un minut que fa emocionar”, reblava l’alcalde.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

EXPLOTACIÓ LABORAL: Detingut un empresari hoteler per explotar un treballador estranger

Notícia següent

Arriba al Port de Tarragona la 4a edició de la mostra artística ‘Expressa’t’

Notícies relacionades