Dispositiu de la Policia Local al barri de l’Espirall de Vilafranca

Es va produir davant les queixes per diferents episodis viscuts darrerament que estan generant inseguretat al barri

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Vilafranca va realitzar ahir al vespre un dispositiu al barri de l’Espirall davant les queixes per diferents episodis viscuts darrerament que estan generant inseguretat al barri

Al voltant de les 20.30h agents de la Policia Local de Vilafranca van inspeccionar dos establiments de bar del carrer Sant Sadurní d’Anoia. En aquest establiments es van identificar 23 persones i es van aixecar 13 actes de denúncia: 2 actes per tinença d’arma blanca, 3 per tinença de marihuana, 4 per ordenança de civisme per faltar al respecte als agents i 4 per no dur la mascareta no guardant la distància de seguretat.

Aquest dispositiu es va ampliar a la nit fent patrullatge intensiu pels carrers de l’Espirall. Al voltant de les 23h es va intervenir en una discussió entre dues persones que va ocasionat danys a la porta d’una comunitat de la plaça Pau Casals i que posteriorment van ser identificades. Un veí del barri també va ser denunciat per conducció sota els efectes de les drogues en haver donat positiu a la prova Drogotest. El vehicle va ser ingressat al dipòsit de vehicles en no disposar de l’assegurança obligatòria.

La Policia Local de Vilafranca seguirà incrementant la seva presència al barri de l’Espirall per controlar qualsevol comportament incívic i que pugui produir inseguretat.