Vilafranca del Penedès posa en marxa la redacció d’un nou pla estratègic

L’elaboració d’aquest pla estratègic necessita disposar de la participació de la societat vilafranquina

En una època de canvis constants, tenir una brúixola que permeti seguir un rumb predefinit és imprescindible. En un sector tan canviant com és el turisme, aquest ha de ser el paper que ha de complir el Pla Estratègic de Turisme de Vilafranca del Penedès 2023-26.

Per elaborar el pla, el Servei de Turisme compta amb el suport de la consultora especialitzada ”Pax# genuine tourism advisors” que, a partir de la recollida i l’anàlisi de la informació, d’opinions, de documents previs i de diversos tallers configurarà aquest pla.

L’elaboració d’aquest pla estratègic necessita disposar de la participació de la societat vilafranquina i, per aquest motiu, es consultarà a les empreses i a la ciutadania el seu punt de vista sobre el turisme a la vila.

Cal recordar que qualsevol intervenció de millora de la vila pensant en el turisme beneficia,  en primera instància, la població vilafranquina, ja que és qui podrà gaudir-la regularment i no puntualment com passa amb les persones que ens visiten.

Per a poder recollir l’opinió de vilatanes i vilatans s’ha generat un qüestionari de resposta voluntària que ja està actiu. Des del Servei de Turisme conviden a participar-hi. Totes les opinions són important.

El Pla Estratègic de Turisme de Vilafranca del Penedès es preveu que sigui presentat la primavera de 2023.