Vilafranca organitza el segon congrés d’emprenedoria i innovació per a jove

Avatar photo

“Catalunya Summit. Jornada de futurs innovadxrs i emprenedxs” tindrà lloc el dissabte 29 d'abril

Organitzat per l’Associació Tandenn i l’Ajuntament de Vilafranca, la capital de l’Alt Penedès acollirà el pròxim dissabte 29 d’abril el Catalunya Summit, un esdeveniment adreçat a joves amb idees i ganes d’emprendre que estiguin interessats a tenir un major coneixement sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial.

La presentació aquest migdia ha anat a càrrec del regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, Joan Manel Montfort, del regidor de Joventut, Miquel Medialdea, i de Miquel Àngel Mora i Ruben Nadal, representants de Tandenn, l’associació sense ànim de lucre que promou l’emprenedoria local que ja va organitzar conjuntament amb l’Ajuntament la primera edició de l’any passat.

Aquesta edició del Catalunya Summit tindrà lloc durant tot el dia a l’Espai Jove La Nau de Vilafranca. Miquel Medialdea es mostrava satisfet que la Nau aculli enguany la cita, “un espai juvenil on pròpiament no treballem l’emprenedoria, però sí el talent juvenil des del punt de vista creatiu i que volem ampliar a altres disciplines. El Catalunya Summit ens encaixa perfectament”.

Per la seva banda, Joan Manel Montfort ha qualificat d’”exitàs” la primera edició de l’any passat, on van participar més de 250 joves. “La primera edició va ser impactant i no va deixar indiferent ningú. Enguany pretenem que superi l’èxit de l’any passat i aplegar més de 250 futurs emprenedors i emprenedores procedents d’arreu de Catalunya. Hem de pensar que el Summit comptarà amb la participació de persones que han estat i són referents en la innovació i l’emprenedoria per oferir als joves participants eines, idees i metodologies per dur a terme els seus projectes”, ha afirmat el regidor.

Triar segons interessos i motivacions

Per part de Tandenn, Miquel Àngel Mora ha destacat l’increment de participació respecte a l’any passat “que fa preveure superar les xifres de l’any passat” i ha posat de relleu que un “50% de les ponències estaran protagonitzades per dones i això ens fa estar especialment contents”. Mora ha explicat que la jornada s’ha organitzat en sessions i dinàmiques que es faran de forma simultània perquè els assistents triïn segons els seus interessos i motivacions. El jovent podrà participar en 5 sessions destinades a startups i emprenedoria, 5 sessions sobre d’innovació i 5 tallers de metodologies i tendències.

Ruben Nadal, professor de l’IES Eugeni d’Ors i col·laborador de Tandenn, comentava que la jornada començarà amb una masterclass i es clourà amb un Pitch Competition, és a dir, un concurs en el qual s’exposaran 5 projectes innovadors seleccionats d’entre els participants de tots els centres educatius de Catalunya.

El Catalunya Summit està organitzat per l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i per Tandenn, una associació sense ànim de lucre que promou l’emprenedoria local com a catalitzador econòmic, creant espais i fòrums d’intercanvi d’idees i generant continguts que fomentin la innovació empresarial i l’emprenedoria. Compta amb el patrocini de la Diputació de Barcelona.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Roses serà seu de la Lliga Nacional i de la Copa Catalunya de Futbol Platja

Notícia següent

Amposta executa un 85% del Pla d’Acció Municipal d’aquest mandat

Notícies relacionades