Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Calafell celebrarà la 73a festa dels Tres Tombs aquest diumenge

Avatar photo

La festa tornarà a fer-se en el nou recorregut del Passeig de la Unió

Calafell celebrarà diumenge vinent, 29 de gener, la 73a edició dels Tres Tombs. La festa tornarà a fer-se en el nou recorregut del Passeig de la Unió, que va estrenar-se l’any passat. L’organització confia que la nova ubicació repeteixi l’èxit que va tenir l’any passat.

La festa començarà cap a les 11 del matí. La sortida de la comitiva es farà cap a les 12, i la benediccioó deles animals cap a les 12:30, al mateix Passeig, a l’altura del pavelló Joan Ortoll. Hi haurà un espai de brasa, amb calçots, carn, carxofes…, i una fira artesana. També es vendran les tradicionals coques de Sant Antoni.

Entre les novetats que presentarà aquesta edició hi haurà la participació de nous carruatges. En conret, dos. Un és el carro de traginers més gran de Catalunya. L’altre,  una carrossa fúnebre en la restauració de la qual hi ha participat Calafell.

La regidora de Cultura, Mònica Trepat, explica que “l’any passat, la decisió de fer els Tres Tombs al Passeig de la Unió es devia a les obres al nucli antic i a la necessitat d’un espai ampli, ateses les restriccions sanitàries que hi havia llavors”. Trepat afegeix: “Va anar tan bé, i va agradar tant, que ens hem animat a repetir l’escenari”.

Els Tres Tombs de Calafell són organitzats per l’Ajuntament i l’entitat local Els Peterols, amb el suport de la Coordinadora dels Tres Tombs de Catalunya i la Diputació de Tarragona. A més, la festa compta amb la col·laboració o patrocini de les empreses Biguetes Solé, Marbres Costa, Excavacions Vallès, Equilater, Romi Assessors, Daimat i Ortoll i Fills, i el col·lectiu festiu Esgangalats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Mor de forma sobtada una periodista als 42 anys

Notícia següent

Ja se sap quina sanció comportarà pujar un patinet al transport públic

Notícies relacionades