fbpx

Torna el Jokirama a El Vendrell

Avatar photo

Avui s’ha donat a conèixer la programació del Jokirama d’aquest any, organitzat per la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, pensada per tal que els nens i nenes del  Vendrell gaudeixin d’unes festes nadalenques més entretingudes i divertides.  

En concret, el Jokirama torna enguany amb una proposta de 13 activitats, per a les quals la  regidoria ha cercat la col·laboració de diverses entitats del Vendrell. En paraules de la regidora  d’Infància i Joventut, Mariona Figueras, “el Vendrell és molt ric en entitats i hem cregut que aquesta era una bona ocasió perquè es donessin a conèixer als nens i nenes del Vendrell i les  seves famílies”.

Dotze de les activitats del Jokirama són dotze tallers que es duran a terme a  les instal·lacions i locals d’aquestes entitats col·laboradores, que són Teatre Espai, la Ballaruga,  els Runners el Vendrell, els Reis d’Orient del Vendrell, els Gegants i Cabrot del Vendrell, el  Consell Esportiu, els Nens del Vendrell, el Grup de Dones, el Grup Pessebrista, el Ball de Bastons  i el Museu Deu.

A més, per al dia 23 de desembre, des de la Regidoria d’Infància i Joventut s’ha programat  l’espectacle “Sincronia”, a càrrec de la companyia Tintilaina, a les 18 h, al TÀG. Enguany s’ha editat una guia del Jokirama 23-24 on es recullen totes les activitats, que es podrà  trobar al Centre cívic l’Estació, al Centre cívic de Coma-ruga, a l’Ajuntament del Vendrell i a l’espai  de cada activitat. Quan els nens o nenes duguin a terme l’activitat rebran un adhesiu per posar  a la guia i, si aconsegueixen omplir-la, rebran un obsequi.  

Per a més informació sobre el Jokirama, es pot trucar al 977 66 32 89 (de dl a dv de 9 h a 14 h i  de 15 h a 21 h) o enviar un correu electrònic a [email protected].

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’assassí que va matar l’amo d’un bar de Manresa accepta 15 anys de presó

Notícia següent

Blanes celebra la 20a Festa de Benvinguda d’Es Tió

Notícies relacionades