Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Taller d’estalvi energètic a l’Escorxador de Vilafranca

Avatar photo

També s’explicaran els requisits per accedir al Bo Social elèctric, un descompte que s’aplica a la factura de la llum a consumidors vulnerables, i que pot anar del 25% al 80%

L’Ajuntament de Vilafranca organitza pel pròxim divendres, 2 de juny, a les 10h, a l’Escorxador, una xerrada taller per aprendre a estalviar en els subministraments energètics.

Es tractaran aspectes pràctics com ara el tipus de contracte energètic i com optimitzar-lo, com i quan cal utilitzar els aparells que necessiten energia per reduir el cost de la factura, o quines actuacions es poden fer a l’habitatge per reduir el consum energètic.

Qui vulgui participar al taller pot portar les darreres factures dels seus subministraments energètics (gas o electricitat), per tal de poder-les analitzar i estudiar-ne el marge de millora.

També s’explicaran els requisits per accedir al Bo Social elèctric, un descompte que s’aplica a la factura de la llum a consumidors vulnerables, i que pot anar del 25% al 80%. L’octubre passat es va fer un canvi legislatiu que permet que més llars se’n beneficiïn, i s’ha detectat que moltes de les llars que hi poden optar, no ho estan sol·licitant. S’hi poden acollir les llars amb pocs recursos econòmics, les famílies nombroses, si algun membre de la llar rep l’Ingrés Mínim Vital i, en funció dels ingressos, les famílies monoparentals i les persones pensionistes.

El taller anirà a càrrec de Jesús Moix, de l’Escola d’Energia de la Fundació Naturgy. Es pot trobar més informació a l’espai “Vilafranca Energia” del web http://mediambient.vilafranca.cat. S’hi pot trobar informació rellevant en temes d’estalvi i generació energètica, i on s’informa dels diversos ajuts existents.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Parets interposa un recurs davant la Junta Electoral

Notícia següent

El Museu de l’Empordà tanca les sales permanents per encarar l’última fase de reforma

Notícies relacionades