Sant Sadurní posa en marxa la segona fase del Pla local de Salut

Fins al 8 de febrer totes aquelles persones interessades poden fer arribar els seus comentaris a través d'un senzill qüestionari en línia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sant Sadurní inicia en aquest 2023 la segona fase d’elaboració del Pla Local de Salut, eina de planificació i coordinació de les polítiques públiques al municipi per als pròxims anys.

 

Després del treball de confecció de la diagnosi prèvia, arrenca el treball inclòs en el pla d’acció, que ha de recollir les accions que es duran a terme a Sant Sadurní. Per aquest motiu s’ha obert un termini per a què la població en general, col·lectius o entitats, puguin presentar suggeriments i propostes per a millorar la salut de la població.

 

Fins al 8 de febrer totes aquelles persones interessades poden fer arribar els seus comentaris a través d’un senzill qüestionari en línia que es troba a www.santsadurni.cat/plalocalsalut.

 

Així mateix, el dijous 9 de febrer s’ha organitzat una jornada de debat a la sala d’actes de la biblioteca, a les 18 hores, per tal de debatre i analitzar les propostes presentades. Cal cita prèvia per assistir-hi i participar-hi, bé enviant un correu electrònic a salut@santsadurni.cat o un missatge de whatsapp al 618 985 234.