fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Sant Sadurní ofereix un taller d’habilitats educatives en el bon ús de les pantalles

Avatar photo

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia,  amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza un taller per a pares i mares sobre habilitats educatives en el bon ús de les noves tecnologies i dispositius a l’àmbit familiar.

Amb el títol “Famílies i pantalles, com s’ha d’actuar?”, la proposta és un taller pràctic i dinàmic que té per objectiu oferir eines que ajudin a reforçar el rol parental davant de l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs, etc.).

El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament en què les persones participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles, i es promocionaran pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable. S’adreça a famílies amb infants de primària i secundària.

Consta de dues sessions complementàries de dues hores cadascuna que es faran els dilluns 23 i 30 d’octubre  de 18 a 20 h, al Centre Vilarnau.

 

Inscripció

Les sessions són gratuïtes, però cal fer inscripció prèvia al formulari que trobareu en aquest enllaç o bé enviant un correu electrònic a [email protected], indicant nom i cognoms, telèfon, i edat dels fills/es, abans del 19 d’octubre.

Les TIC ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu per als menors i joves, però també, l’exposició a riscos associats. Els pares i les mares, com a primers responsables de l’educació, són un element clau i determinant en l’acompanyament i orientació dels seus fills i filles en l’ús segur i responsable de les  noves tecnologies.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’Ajuntament de Valls presenta les ordenances fiscals per al 2024

Notícia següent

El Penedès se suma a les Jornades Europees de Patrimoni amb mig centenar d’activitats

Notícies relacionades