Sant Sadurní inaugura un espai i una plaça commemorativa pels 50 anys del Barri Vilarnau

L'acte va comptar amb les intervencions de l'alcalde Josep Maria Ribas i Dani Jiménez, president de l'Assocació de Veïns, que van estar acompanyats per veïnes i veïns i representants dels grups municipals

Aquest diumenge es va inaugurar el nou espai i una placa commemorativa, al costat de la plaça Germans Segura Viudas, amb motiu del 50è aniversari del Barri Vilarnau (1971-2021). L’acte va comptar amb les intervencions de l’alcalde Josep Maria Ribas i Dani Jiménez, president de l’Assocació de Veïns, que van estar acompanyats per veïnes i veïns i representants dels grups municipals.

A la llegenda de la placa s’hi llegeix “A totes aquelles persones que han simbolitzat la convivència veïnal, deixant petjada per a futures generacions”.

L’alcalde va recordar el paper que durant aquestes dècades ha jugat el barri i l’orígen d’uns habitatges que donarien resposta a la necessitat habitacional d’un municipi que estava en gran expansió i creixement per l’impuls de la indústria del cava. Jiménez va subratllar la importància que va tenir aquesta promoció d’habitatges per a moltes famílies de Sant Sadurní i va recordar l’esforç dels presidents, membres de junta i totes les persoens que han treballat pel barri i els seus veïns i veïens durant aquests anys.

L’espai compta amb un disseny senzill, que s’integra en l’entorn, amb cubs de ciment que serveixen de banc, a més d’unes pedres i plantes decoratives. La inauguració va culminar amb una foto de grup.