S’inauguren les Fires i Festes 2022 de Sant Sadurní d’Anoia

El pregó va estar a càrrec de Josep Parera

Dimarts al vespre el Pregó de Fires i Festes 2022, a càrrec de l’exjutge de pau Josep Parera, va inaugurar oficialment les Fires i Festes 2022. Després de dos anys de pandèmia en què el pregó s’havia dut a terme a l’escenari principal ubicat al costat del CAP, va recuperar la ubicació tradicional, a la plaça de l’Ajuntament.

Josep Parera Jordan, que durant trenta-dos anys ha servit a la comunitat sadurninenca com a jutge de pau, fa uns mesos va rebre un homenatge per part de l’Ajuntament, després que el 2021 posés punt final a la seva trajectòria en el càrrec.

L’Alcalde, Ton Amat, que va donar-li la benvinguda al balcó en nom de l’àmplia representació del consistori present al balcó, va reconèixer que es va fer pregar una mica però que estaven molt contents que inaugurés les fires una persona que ha estat tants anys al servei de la ciutadania: ” gràcies per la teva tasca Pep”.

Amat va desitjar unes bones fires i festes a tothom “que les celebrem amb tot el seny i tota la rauxa que ens caracteritza“.

Josep Parera, cinquè jutge de pau de la vila, va fer un repàs per la seva infància i joventut al poble, els estudis i els llocs on va treballar, l’etapa a la regidoria de Cultura i el moment en què el van nomenar jutge de pau: trenta-dos anys en el càrrec són molts anys“.

Infinitat de naixements, casaments, defuncions, però va voler destacar la importància de la tasca conciliadora, ja que moltes d’aquestes van acabar bé i sense cap cost

Amb un sincer agraïment als companys del jutjat, va desitjar unes bones fires i festes a tothom.

En finalitzar el pregó i, tal com s’havia començat a fer l’any 2018, es va posar punt i final a l’acte amb actuacions de Cultura Popular.