Sant Sadurní presenta les cooperatives de 5è de diverses escoles

El projecte és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les cooperatives de 5è de primària de les escoles Jacint Verdaguer, Col·legi Sant Josep i enguany també La Pau, de Sant Sadurní d’Anoia, han rebut aquest dimecres la seva acreditació de constitució en mans de la regidora de Promoció Econòmica, Meritxell Borràs i el regidor d’Educació Toni Romeu al celler de La Fassina. L’alcalde, Ton Amat, no ha pogut assistir a l’acte per motius d’agenda.

 

El projecte CUEME és un programa impulsat per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf i el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà del Servei de Promoció Econòmica.

 

L’alumnat ha presentat els projectes d’emprenedoria que duran a terme recollit el NIF per tal de poder començar a treballar.

 

CUEME  (Cultura emprenedora a l’escola) és una iniciativa en què s’introdueix la cultura de l’emprenedoria mitjançant la simulació d’una cooperativa a les escoles, encapçalat per la Mancomunitat Penedès Garraf amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní per mitjà de Nexes.

 

L’alumnat fa tot el procés de crear una cooperativa, des del repartiment de tasques, creació dels estatuts, així com la definició d’objectius i l’acompliment de tots els tràmits que s’han de dur a terme.