Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

El Port de Segur de Calafell acollirà una nova edició de la Fira de l’Ocupació

Avatar photo

A l’esdeveniment, que posa en contacte empreses que necessiten personal i treballadors que busquen feina, s’hi han inscrit més de 40 empreses i institucions

Els equipaments municipals del Port de Segur de Calafell acolliran el proper 29 de març, una nova edició de la Fira de l’Ocupació. En aquesta ocasió, el nom del certamen porta el “cognom” Energies Renovables, ja que la fira hi estarà especialitzada. La fira és una trobada que posa en contacte empreses que necessiten personal i treballadors que busquen feina.

S’hi han inscrit més de 40 empreses i institucions, que presentaran unes 500 ofertes laborals. És a dir, amb xifres semblants a les edicions d’abans de la pandèmia, quan la fira havia esdeingut la principal plataforma laboral del sud de Catalunya.

La Fira és una iniciativa de la Cambra de Tarragona, Ajuntament de Calafell i Vilarenc Zenit. I té el suport de Cambra d’Espanya, AEHT, Consell Comarcal del Baix Penedès, Ajuntament del Vendrell, Garantia Juvenil, Generalitat de Catalunya, Ministeri de Treball i Economia Social i la Unió Europea.

La regidora d’Ocupació de l’Ajuntament, Mònica Trepat, explica: “És un format molt directe i àgil, ja que en un sol dia empreses que necessiten incorporar personal i treballadors que busquen feina, poden trobar-se en un mateix indret i sortir gairebé amb contractacions signades”.

A més de les entrevistes, la Fira ofereix xerrades i tallers, destinats a millorar l’ocupabilitat de les persones que busquen feina, així com un assessorament i suport personalitzat als assistents. El programa, que es desenvoluparà a la biblioteca Casa Nova i al centre cívic Montse Civit, és el següent:

 • 9,45 h. Presentació institucional
 • 10 h. Inici fira
 • 10,15 h. Biblioteca del Centre Cívic.
  Instagram, Linkedin i TikTok per la recerca de feina, Laura Cespedosa.
 • 10,45 h. Sales polivalents.
  Vols treballar en ocupacions de futur? Descobreix l’economia verda i circular, Brots Consultoria Social.
 • 11,30 h. Sales polivalents
  Demostració d’instal·lació i funcionament de plaques fotovoltaiques, Alummes del programa singulars Cambra de Tarragona i CFO Novactecnica.
 • 12,15 h. Biblioteca del Centre Cívic.
  Selecció per competències i tècniques innovadores per al reclutament, Brots Consultoria Social.

Espai empreses de les 10 a les 18 h.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

9 + nine =

Notícia anterior

S’instal·len llambordes Stolpersteine en memòria dels dos rodencs víctimes de l’holocaust nazi

Notícia següent

Torredembarra obre una investigació per una masia en estat precari

Notícies relacionades