Una placa a tots els participants en la vacunació contra la covid a Calafell

Està situada al pavelló Joan Ortoll, que va funcionar com a centre massiu d’immunització

L’Ajuntament de Calafell ha fet un nou acte d’homenatge a totes les persones que van participar en la lluita contra la covid, al centre de vacunació massiva que va funcionar durant mesos al pavelló poliesportiu Joan Ortoll. A l’entrada de l’equipament s’hi ha instal·lat una placa que recordarà les més de 100.000 vacunes que s’hi van administrar i el fet que aquesta acció va salvar moltes vides.

L’alcalde, Ramon Ferré, explica que “aquest agraïment és per a totes les persones que van fer possible aquella gesta”. Afegeix: “l’homenatge és als professionals sanitaris i de tots els serveis públics que van treballar-hi, però també a tota la ciutadania que, vacunant-se, va aconseguir aturar la pandèmia”.

Ferré diu també: “La situació de gairebé plena normalitat que gaudim actualment és filla d’aquell esforç que vam fer tots i totes. Dels responsables de salut a les forces de seguretat, o del personal de neteja al voluntariat de Protecció Civil. I, per descomptat, totes les persones que ens vam vacunar”.