L’Ajuntament ha sol·licitat una subvenció per finalitzar les franges forestals Can Gordei i l’Esplai

L'Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha sol·licitat una subvenció de 13.000€ a la Generalitat de Catalunya per al tractament de la vegetació en urbanitzacions i nuclis de població

Hivern GrandValira Andorra / 28 novembre a 30 gener

L’Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha sol·licitat una subvenció de 13.000€ a la Generalitat de Catalunya per al tractament de la vegetació en urbanitzacions i nuclis de població afectats per la Llei 5/2003, de 22 d’abril, de mesures de prevenció dels incendis forestals a les urbanitzacions sense continuïtat immediata amb la trama urbana, corresponents a 2022. Aquesta subvenció es vol emprar per finalitzar els següents treballs:

-La part que queda per fer d’una franja a Can Gordei i l’Esplai, la darrera que queda d’aquesta part.

-Franja est de Can Gordei: la zona que va paral·lela als carrers Segre i Ter, que va des de la C-51 fins als dipòsits d’aigua del primer polígon.

-Tota la franja del segon polígon de Can Gordei.

-Una petita zona que queda pendent al barranc del Quadrell (paral·lel al carrer Foix) i una franja d’entre 20 i 40 metres d’amplada que queda a l’Esplai, paral·lel al carrer Francisco de Goya i la carretera de Mas Arbonès.

La totalitat d’aquests treballs tindrà un cost de 34.224, 85€ (IVA inclòs). Una part es pagarà amb la subvenció que concedeixi la Generalitat de Catalunya i, la resta, amb la partida corresponent del pressupost l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès.