Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

El Consell Comarcal del Baix Penedès assessorarà gratuïtament les empreses

L'ens impulsa un pla per millorar la competitivitat empresarial d'unes 3.000 companyies

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat aquest dijous el Pla de Reactivació Econòmica Covid-19 per millorar la competitivitat de les empreses de la comarca.
El pla contempla assessorament gratuït a les 2.913 empreses del territori i se centrarà, especialment, en les petites i mitjanes companyies, que facturen menys de 10 milions d’euros anuals i que tenen una plantilla inferior als cinc treballadors.
El programa de reactivació oferirà eines per reforçar àmbits com la digitalització, la formació, l’organització interna o les sol·licituds de línies d’ajuts. “Cal fer esforços urgents per ser empreses més competitives”, ha dit el president de l’ens Joan Sans.
La situació econòmica ja era precària abans de la pandèmia, amb la taxa d’atur més elevada de Catalunya. Actualment, els municipis més afectats pels ERTO són Santa Oliva, amb el 51% de la població afectada, seguits per Masllorenç amb més del 20% i l’Arboç amb gairebé un 14%.
En canvi, Bonastre i el Montmell registren gairebé un 1% de població afectada. Pel que fa a Cunit, Calafell i El Vendrell són els municipis que tenen una major afectació en el sector de l’hostaleria, segons indica l’informe.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Olot oferirà una nova línia d’ajuts amb una partida de 50.000 euros per als negocis afectats

Notícia següent

Terrassa, Ciutat Europea de l’Esport 2021

Notícies relacionades