Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

El Baix Penedès vol augmentar l’ús de la deixalleria comarcal i les deixalleries mòbils

Avatar photo

El Cosell Comarcal ha llençat la campanya "Deixalleries del Baix Penedès" que tindrà lloc del 29 de juny i fins al 9 d’agost

El Consell Comarcal del Baix Penedès, amb el suport de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC), ha llençat la campanya “Deixalleries del Baix Penedès”, amb l’objectiu de reforçar l’ús de la deixalleria comarcal i les deixalleries mòbils d’ECOBP.

La campanya, que tindrà lloc del 29 de juny i fins al 9 d’agost, constarà en l’habilitació d’un punt informatiu itinerant a diverses ubicacions de les deixalleries mòbils i una campanya publicitària a la premsa que anirà reforçada per una campanya a les xarxes socials dels diversos Ajuntaments implicats i del Consell Comarcal del Baix Penedès.

L’objectiu d’aquesta campanya és el d’informar a tots els ciutadans dels horaris de la deixalleria de Bellvei i també dels dies i punts de recollida de la Deixalleria mòbil en cada municipi de la comarca. Aqmb aquesta finalitat s’han elaborat uns tríptics amb els horaris, un codi qr per saber on està la deixalleria més propera i una taula on s’especifica què es pot llençar a la deixalleria mòbil i què s’ha de llença a la deixalleria de Bellvei.

La deixalleria comarcal del Baix Penedès es troba situada al polígon de Bellvei i roman oberta durant tot l’any de dilluns a divendres, de 9.00 a 13.00 h i de 15.00 a 18.00 h; dissabtes, de 9.00 a 14.00 h. És una instal·lació vigilada i tancada on es poden portar residus especials i valoritzables. El telèfon de contacte és el 977 66 26 83.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Turisme de Lleida destinarà 60.000€ a ajuts al sector turístic de la ciutat

Notícia següent

El recapte d’aliments bàsics a Sant Pere de Ribes suma 8.020 quilos en dos dies

Notícies relacionades