Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

El Penedès Marítim convoca una marxa lenta fins al Parlament de Catalunya

Avatar photo

Davant la manca de resposta per part del Govern de la Generalitat, representants del Pacte del Penedès Marítim han convocat la marxa lenta cap a Barcelona

El Pacte del Penedès Marítim continua reclamant la gratuïtat del peatge de la C-32 de Vallcarca pels viatges recurrents.

El Pacte del Penedès Marítim, format per ajuntaments i consells comarcals del Baix Penedès i el Garraf, empresaris, sindicats, el Consorci Sanitari Alt Penedès – Garraf i l’Escola Politècnica Universitària d’Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, ha convocat una marxa lenta el dimecres 29 de març fins al Parlament de Catalunya, per continuar reclamant la gratuïtat del peatge de la C-32 de Vallcarca, per viatges recurrents.

 

El Penedès Marítim ha demanat una reunió urgent amb el Departament de Territori, per tal de trobar una solució per garantir una mobilitat ràpida, segura i gratuïta per viatges d’anada i tornada en 24 hores els set dies de la setmana, però no ha obtingut resposta.

També va presentar al Parlament el passat mes de febrer una sol·licitud d’esmena per modificar els Pressupostos del Govern 2023, per tal d’incloure-hi els 15 milions d’euros necessaris per garantir una mobilitat gratuïta pels veïns i veïnes, i treballadors i treballadores que facin un ús recurrent de la C32. Aquesta sol·licitud no ha estat acceptada.

 

Davant la manca de resposta per part del Govern de la Generalitat, representants del Pacte del Penedès Marítim han convocat la marxa lenta cap a Barcelona, perquè coincideixen en la necessitat de donar la màxima visibilitat aquesta reivindicació que és justa, legítima i necessària per la mobilitat del territori, i fan una crida a la ciutadania a participar-hi.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’exposició ‘Despertar els clàssics’ d’Empordoneses arriba a Roses

Notícia següent

Figueres estrena un autobús 100% elèctric per afavorir un transport públic sostenible

Notícies relacionades