Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Calafell compra un terreny per obrir un nou carrer entre Segur i Cunit

Avatar photo

Els dos municipis guanyaran connectivitat, nou accés a vies comarcals i nacionals i una sortida d’emergència en cas d’incendi forestal

L’Ajuntament de Calafell ha formalitzat l’adquisició d’un terreny per obrir un nou carrer que comunicarà la part de muntanya de Segur amb el veí municipi de Cunit. L’acord entre els dos ajuntaments es traduirà en un nou vial que connectarà l’avinguda de Santa Maria de Montserrat, a Segur de Dalt, i el carrer Crisantem, a la urbanització Els Jardins de Cunit.

La compra ha tingut un cost de 36.000 euros i s’ha fet a la família Gómez de Orbaneja. Va ser la històrica propietària de la finca original on va aixecar-se Segur, a partir de 1945.

Els dos consistoris comparteixen les despeses. Cunit es fa càrrec de la redacció del projecte i de l’execució de les obres. Calafell, per la seva banda, paga la compra del terreny al seu terme municipal (Cunit ja disposa dels terrenys a la seva banda). Els dos municipis han de tramitar també les modificacions urbanístiques necessàries.

Els dos municipis guanyen connectivitat, aconsegueixen noves sortides d’emergència en cas d’incendi forestal i obtenen alternatives per a accedir a les vies principals tant locals com comarcals i nacionals.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

one × 1 =

Notícia anterior

Mònica Miquel acompanyarà Robert Monzonis com a número 2 de Junts per Cubelles

Notícia següent

Detingut un home per agredir sexualment una menor de 12 anys

Notícies relacionades