Dimecres, 19 de juny de 2024
És notícia

Mishima obre la nova temporada d’espectacles de Vilafranca

Avatar photo

Tindrà lloc aquest diumenge

Aquest diumenge 5 de febrer el grup barceloní Mishima obrirà la temporada d’espectacles professionals de febrer a juny de l’Auditori Maria Rosa Juncosa de Vilafranca. El concert de la consolidada banda barcelonina serà a les 7 de la tarda. Amb extensions a Girona, Lleida, Tarragona i València, la banda barcelonina no només va consolidar al conjunt del país el seu tradicional Concert de Nadal sinó que, una vegada més, demostra el seu compromís amb el circuit de sales.

Un compromís que ratifiquen aquest 2023 presentant el seu nou àlbum, L’aigua clara (TRIS, 2022) allà on es couen directes com el seu: un cúmul de sensacions a mig camí entre la comunió i la catarsi. Mentre la majoria dels artistes aposten per poques actuacions de gran aforament, la banda, guarda fidelitat a la distància curta, al contacte estret amb el públic, a la comunicació horitzontal d’un repertori que ja és història.

Cançons com rastres de pintallavis, que parlen del declivi de l’home públic, aquell que trucava a casa, recollia les fotos i pagava la multa, però que mantenia la set tota la vida; cançons que ens van ensenyar l’ordre i l’aventura, que no existeix l’amor feliç, que l’ànsia cura i que ho som tot i res. Una manera molt personal d’entendre el rock, allà on es troba amb la chanson, Tin Pan Alley i l’indie, que -nou discs d’estudi i centenars de concerts després- ha jugat un paper crucial en la renovació de la música popular a casa nostra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Nous descomptes als peatges de la C-32 i la C-16

Notícia següent

Calafell celebra la festa major de la Candelera del 2 al 5 de febrer

Notícies relacionades