Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Més de 100 persones optimistes assisteixen a l’acte final del PSC del Vendrell

Avatar photo

Aquest vespre s’ha dut a terme l’acte final de campanya del PSC del Vendrell. Després d’aquests dies de campanya i de converses, el final de campanya ha arribat al final. Aquest diumenge, els vendrellencs i vendrellenques podran votar per un Vendrell Optimista, encapçalat per l’alcalde Kenneth.

En aquest acte final, s’ha parlat del gran equip que han format i els grans fitxatges que han afegit, amb la incorporació de la Mariona Figueras, una noia jove, il·lusionada i que aposta per la cultura al Vendrell. Kenneth ha fet balanç d’aquests 4 anys de mandat, amb una pandèmia pel mig i seguint amb el mateix optimisme.

També s’ha parlat del projecte del municipi. L’únic partit que ha fet un projecte de municipi per a la ciutadania, on hi ha projectes com el del Parc del Botafoc i la transformació de les rieres, l’ampliació de l’institut escola de Coma-ruga i del CAP d’aquest nucli, i  reforçar els serveis públics i la seguretat a tots els nuclis.

Chirstian Soriano ha animat a que tots els ciutadans vagin amb un somriure aquest diumenge a votar i que omplin les urnes d’optimisme i que Kenneth segueixi sent alcalde del Vendrell.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Postius (Junts) crida a la participació i demana ‘confiança en el futur’

Notícia següent

Directe 28M Barcelona: Triple empat per l’alcaldia de Barcelona

Notícies relacionades