Més de 160 inscrits a la 2a edició del Catalunya Summit

Serà una jornada on viure un dia d'experiències, aprenentatges i valuoses connexions de futur

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Aquest dissabte 29 d’abril l’emprenedoria i la innovació tenen una cita a Vilafranca amb el Catalunya Summit, la jornada de futurs innovadors i emprenedors que arriba a la 2a edició i que en aquesta ocasió se celebrarà a l’Espai Jove La Nau.

Catalunya Summit és un esdeveniment anual sobre emprenedoria, innovació i esperit empresarial dirigit als joves i estudiants interessats a tenir un major coneixement sobre el món de la innovació i els que es vulguin preparar per al camí de l’emprenedoria, de com passar de la idea a l’èxit. En definitiva, serà una jornada on viure un dia d’experiències, aprenentatges i valuoses connexions de futur.

Seran més de 20 ponents, 18 hores de contingut perquè qualsevol jove triï l’itinerari de xerrades que més li puguin interessar, distribuïts en 15 sessions, 2 keynotes, 1 pitch competition, 1 dinar networking per fomentar els coneixements i desenvolupament d’iniciatives emprenedores.

La jornada compta ja amb més de 160 persones inscrites, gairebé l’aforament complet, però encara queden places lliures.

El Catalunya Summit serà emès en streaming el seu canal de YouTube.

Per a més informació i inscripcions, es pot consultar la web https://catalunyasummit.cat/ així com les seves xarxes socials.