Maria Arnal i Marcel Bagés presentaran diumenge CLAMOR a l’Auditori de Vilafranca

L’anterior treball de Maria Arnal i Marcel Bagès, 45 cerebros y un corazón, va rebre una dotzena de premis, entre ells quatre distincions dels Premis de la Música Independent, i va comportar una gira internacional per quatre continents.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Maria Arnal i Marcel Bagés actuaran aquest diumenge 11 d’abril, a les 19h, a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès amb tots les entrades esgotades. Presentaran el seu últim disc, titulat CLAMOR amb la totalitat de les entrades venudes.  CLAMOR és el segon disc d’estudi, després de 45 cerebros y un corazón.

La cantant barcelonina i el guitarrista de Flix presentaran un treball on es redimensiona el concepte de tradició i el transporta cap a un futur incert. Aquest nou disc, que ha estat produït per David Soler, està inspirat en el relat homònim de Ted ChiangEl Gran Silenci, i té pinzellades sonores dels llegendaris Kronos Quartet i Holly Herndon, figura clau de la experimentació digital. Fruit d’aquesta experimentació sorgeix l’adaptació del Cant de la Sibil·la, que ha estat reinterpretada amb eines tecnològiques que utilitzen la intel·ligència artificial.

L’anterior treball de Maria Arnal i Marcel Bagès, 45 cerebros y un corazón, va rebre una dotzena de premis, entre ells quatre distincions dels Premis de la Música Independent,  i va comportar una gira internacional per quatre continents.