El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès té prevista la realització d’un curs de manipulació d’aliments, adreçat a personal d’origen xinès que treballi en instal·lacions del nostre municipi on es duguin a terme activitats de manipulació, venda i degustació de productes alimentaris destinats al consum.
L’objectiu de la formació és proporcionar a les persones manipuladores d’aliments els coneixements necessaris sobre higiene alimentària per garantir la seguretat alimentària en el seu lloc de treball, reduint al mateix temps el risc sanitari existent en la seva activitat.
El curs es farà el pròxim dilluns 8 d’abril i tindrà una durada de 4 hores, de 16 a 20h. La formació s’impartirà en xinès a l’edifici de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29, de Vilafranca del Penedès. Aquesta sessió constarà d’una part teòrica, al final de la qual s’obrirà la participació del grup, mitjançant la discussió i, si s’escau, la realització i resolució d’exercicis.
És una formació gratuïta per resoldre dubtes i oferir solucions per al compliment de la normativa en el desenvolupament de l’activitat de manipulació alimentària.