Manel, Stay Homas i Buhos, a les Fires i Festes de Sant Sadurní

Sant Sadurní completarà l´extraordinari cartell de les properes Fires i Festes amb els concerts de Manel, Stay Homas i Buhos, tres cites imponents que, junt amb Oques Grasses, esdevindran les propostes més enlluernadores, en una programació farcida de grans espectacles i molta i bona música en directe.

Una de les formacions revelació de l´any passat, Stay Homas, desembarcarà a Sant Sadurní presentant el seu treball Agua, el dimarts 7 de setembre. Dos dies després, el dia 9, una de les bandes de referència del panorama català, Manel, farà també la seva primera visita a la capital del cava.

I per la nit de la Diada Nacional de Catalunya de l´11 de setembre, torn per Buhos, que tancarà el penúltim dia de les Fires i Festes per repassar, entre d´altres, l´exitós El Dia de la Victòria, presentat l´any passat.

Tots aquests grans concerts tindran lloc a l´escenari principal de les Fires, ubicat a l´esplanada del CAP, un espai perimetrat que comptarà amb control d´accés i totes les mesures que adoptin les autoritats sanitàries.