Investigat per un delicte de maltractament a quinze gossos al Penedès

Els gossos eren dins d'un garatge i un solar

El Servei de Protecció de la Natura de la Guàrdia Civil de Tarragona investiga a un veí d’Albinyana per un presumpte delicte de maltractament d’animals domèstics.

L’investigat mantenia a l’interior d’un garatge i un solar un total de quinze gossos en lamentables condicions higièniques i sanitàries. Aquest ambient havia provocat als animals diferents malalties, lesions i infeccions greus. Un dels animals ha mort tot i haver rebut hospitalització.

És una investigació que la Patrulla del SEPRONA de Tarragona va obrir a mitjans del passat mes d’abril, quan es va rebre notícies que a una població del Baix Camp es podien trobar encerrats una sèrie de gossos sense cap mena d’assistència.

Així, els agents van iniciar una investigació amb l’objecte d’arribar a localitzar els animals, fins que el passat 30 de juny es va localitzar la ubicació exacta i es va procedir al rescat.

L’individu investigat ha comès un delicte de maltractament d’animals domèstics i s’ha proposat per a diverses sancions administratives relatives a la identificació d’animals i la no prestació d’atenció veterinària.