fbpx

Lliurats els premis de la 20a edició del Creajove de Vilafranca

Avatar photo

Es guardonen la millor idea de negoci i el millor projecte empresarial, presentats per alumnes d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de centres educatius de la comarca de l’Alt Penedès

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis de la 20 edició del Creajove que organitza el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca en què es guardonen la millor idea de negoci i el millor projecte empresarial, presentats per alumnes d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de centres educatius de la comarca de l’Alt Penedès, que han participat als Tallers Creajove al llarg del curs escolar. L’acte, que s’ha celebrat a l’edifici de l’Enològica ha estat presidit pel regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Joan Manel Montfort.

El Creajove té caràcter anual i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca. Enguany s’han fet 20 tallers on han participat 435 alumnes de 16 centres d’ensenyament secundari de la comarca.

En l’edició d’enguany s’han presentat a concurs un total de 60 candidatures. D’aquestes, 47 han participat en la categoria “Millor idea de negoci” i 13 candidatures ho han fet en la categoria “Millor projecte empresarial”.

El palmarès d’enguany ha estat el següent:

Els premiats a la categoria “Millor idea de negoci” han estat:

Com a idea més creativa: HEALTH-HELP, presentada per Carlota Xaus, Laia Tenorio, Gala Mora, Nora Urpí i Eva Moreno, de l’Escola Sant Ramon de Penyafort, de Vilafranca.

Com a millor idea relacionada amb l’enoturisme: ROUTEAT, presentat per Èric Beumala, Ferran López i Jan Guixeras, de l’Escola Montagut, de Vilafranca.

Com a millor idea relacionada amb l’economia social: SHARE WORK, presentat per Haizea Atxaga, de l’Escola Jacint Verdaguer, de Sant Sadurní d’Anoia.

Com a millor idea relacionada amb la sostenibilitat: EXCHANGE, presentada per Joan Carvalho, de l’IES Milà i Fontanals, de Vilafranca del Penedès.

El premi a la categoria “Millor projecte empresarial” ha estat: BEETLE LAND FESTIVAL, presentat per Mireia Creixell, de l’IES El Foix, de Santa Margarida i els Monjos.

Els guardonats han estat obsequiats amb targetes de compra de Vilafranca Comerç.

Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica i Comerç, ha explicat que la convocatòria del Creajove forma part accions d’emprenedoria que impulsa l’Ajuntament de Vilafranca i ha recordat la propera celebració a la vila del Catalunya Summit, un congrés per a joves emprenedors, tot animant els joves presents a inscriure-s’hi. Montfort ha agraït als professors per l’acompanyament, i a l’alumnat que hi han participat per mostrar el seu talent.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Turisme del Vendrell presenta un programa d’activitats de Pasqua activa

Notícia següent

Tarragona fa un balanç positiu de la segona campanya d’esterilització de gats ferals

Notícies relacionades