Dimarts, 16 d'abril de 2024
És notícia

L’Ajuntament de Vilafranca presentarà divendres la cançó “Una estrella i un camí”

Avatar photo

El proper divendres 3 de desembre, a les 18h, s’estrenarà a la plaça de la Vila la cançó “Una estrella i un camí”, composada pel músic Josep Ollé i amb lletra de l’escriptora mestra de música i periodista, Gemma Ventura. Aquesta estrena s’emmarcarà en l’acte simbòlic d‘encesa de la il·luminació nadalenca als carrers de Vilafranca i vol ser un obsequi dels infants de Vilafranca als Reis d’Orient.

La regidora d’Educació, Xell Montserrat, acompanyada pel compositor i la lletrista, ha presentat aquesta iniciativa que és fruit d’una acció comunitària de sensibilització musical que s’ha dut a terme a totes les escoles de Vilafranca. “Una estrella i un camí” és una cançó nadalenca, inspirada en l’arribada dels Reis a Vilafranca, que recull alguns dels desitjos i moments més especials, assenyalats pels mateixos escolars de la ciutat. “La lletra neix de les aportacions dels propis infants sobre la seva il·lusió per la màgia del Nadal, per l’arribada dels Reis…després que l’any passat no vagin poder viure la màgia de l’arribada dels Reis en directe”, afirmava la regidora. Per Xell Montserrat, els infants són els grans protagonistes d’aquest projecte perquè la cançó és “un regal que els infants de Vilafranca fan als Reis de l’Orient i que cada any podran escoltar-la, cantar-la i compartir-la amb la il·lusió i l’emoció pròpies dels infants quan arriben les festes nadalenques. Alhora és un regal per als nens i nenes també, que la podran compartir amb amics i familiars durant el Nadal”Montserrat explicava que “la nit de Reis, els infants ho preparen tot amb molta il·lusió: l’aigua, alguna cosa de menjar i, a partir d’ara, podran incloure aquesta cançó dins de tots aquests obsequis pels Reis”.

La regidora ressaltava que la proposta es va començar a treballar a principis d’any i ha comptat amb la complicitat de les direccions i els especialistes de música de les escoles de primària, així com també de l’EMM Maria Dolors Calvet qui a través de la professora de cant Cristina Koch ha ofert recursos als mestres per treballar-la. En els darrers dies la Fada Creativa ha visitat els infants des de 1r a 3r de primària, més de 1.200 infants, per treballar la cançó a les classes de les diverses escoles de Vilafranca.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

22 persones ingressades i 1.081 nous casos actius de Covid

Notícia següent

Almenys set morts per menjar carn de tortuga en mal estat

Notícies relacionades