fbpx

La soprano Begoña Alberdi protagonitza l’Escenari Secret d’aquesta temporada

Avatar photo

Aquest dimecres al vespre a la cripta de la Basílica de Santa Maria de Vilafranca ha tingut lloc l’Escenari Secret d’aquesta temporada, un projecte de l’Oficina de Difusió Artística de la Diputació de Barcelona. La proposta pretén oferir als espais escènics municipals una experiència artística de proximitat per als seus espectadors més fidels. D’aquesta manera, des del Teatre Cal Bolet i l’Auditori Maria Rosa Juncosa s’ha premiat la fidelitat i el compromís del públic cap als dos espais escènics i la temporada professional que s’hi programa.

El públic convidat es va convocar a ¼ de 7 de la tarda al monument als Castellers i una persona de l’equip d’arts escèniques del Servei de Cultura va acompanyar a totes les persones a l’escenari secret, que va resultar ser la cripta de la Basílica de Santa Maria.

La regidora de Cultura, Àngels Dalmau, va donar la benvinguda al públic assistent destacant la importància de consumir de manera habitual cultura i fent èmfasi a la proposta que es veuria a continuació i que va resultar ser un recital d’òpera de la soprano Begoña Alberdi, una de les veus més reconegudes en el món de la lírica actual, per homenatjar Maria Callas, coincidint que aquest 2023 és el centenari del seu naixement. Al finalitzar el concert, Alberdi va respondre preguntes del públic.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La mort de Giulia: un esgarrifós crim masclista que commociona Itàlia

Notícia següent

Què és el Dia d’Acció de Gràcies?

Notícies relacionades