La Camerata Penedès interpretarà ‘La Quarta de Mahler’ a l’Auditori de Vilafranca

Aquest diumenge 18 d’abril, a les 19h, a l’Auditori Municipal, la Camerata Penedès interpretarà la simfonia ‘La Quarta de Mahler’, peça composada per Gustav Mahler. Les entrades es poden comprar a través de la pàgina web espectacles.vilafranca.cat o a les taquilles del Teatre Cal Bolet, cada dijous, no festiu, de les 18.00 h fins a les 20.00 h., i a les taquilles de l’Auditori una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La simfonia que interpretarà la Camerata Penedès és una versió reduïda per ‘ensemble’, i és el resultat d’un esforç per simplificar el gran món sonor del compositor austro-bohemi. La simfonia passa de manera gradual i programàticament de l’energia dels primers moviments a la calma del quart moviment amb la cançó ‘La vida celestial’, interpretada per la veu de la soprano argentina Mercedes Gancedo. L’arranjament de la simfonia és obra del compositor barceloní Tomàs Peire.

La Camerata Penedès és l’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès. Està formada per diferents joves formats en alguns dels conservatoris europeus més prestigiosos, com els de: Salzburg, Colònia, Düsseldorf, Friburg o Basilea. Els seus membres són col·laboradors habituals de les principals orquestres del país com l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra del Palau de les Arts, l’Orquestra de Cadaquès o Le Concert de Nations, liderada per Jordi Savall, entre d’altres.